Doe met ons mee!

Sluit je aan bij Groeikracht

Ben jij een akkerbouwer die kennis en ervaring met anderen wil delen? Heb jij vernieuwende ideeën of ruimte voor het uitvoeren van innovatieve projecten? Sluit je dan aan bij Groeikracht en versterk onze samenwerking met telers, bedrijven van Cosun, onderzoekers en anderen met hart voor een rendabele en duurzame akkerbouw.

Waarom Groeikracht?

We geloven dat door samen op te trekken, we echt een verschil kunnen maken. De praktische ervaring van telers, gecombineerd met het netwerk en de slagkracht van Cosun maakt ons sterk.  Via de agrarische diensten van Aviko, Sensus en Cosun Beet Company hebben we een netwerk van een kleine 10.000 telers. Doe je ook mee?

Van en door telers

Groeikracht is een samenwerking van en door telers. Ger Evenhuis (bietenteler en lid van raad van beheer Cosun en portefeuillehouder Groeikracht), Corné Huijben (cichoreiteler en bestuurslid telersvereniging inulinecichorei) en André Broeze (Aardappelteler en voorzitter van de Aardappeltelers Comissie (ATC) van Aviko) vertellen in onderstaande video hun persoonlijke verwachting en motivatie voor Groeikracht.

Groeikracht

Begin komend jaar gaan we verschillende bijeenkomsten organiseren op basis van de belangstelling van de telers. De bijeenkomsten zijn voor alle telers bedoeld en worden regionaal georganiseerd. De inhoud van de bijeenkomsten zal gericht zijn op de thema’s en de daarbij behorende uitdagingen in de praktijk. Doel van de bijeenkomsten is om elkaar te inspireren, ervaringen en kennis te delen en tips en suggestie te verkrijgen.

Graag zien we jou als teler ook terug op (een van) de bijeenkomsten. Wil je via onderstaand formulier jouw interesse en deelname kenbaar maken?

De data en concrete invulling van de bijeenkomsten wordt begin volgend jaar bekend gemaakt op basis van de belangstelling.  Alle die zich aangemeld hebben ontvangen hierover per e-mail bericht.

Alvast bedankt voor jouw inzending, en graag tot ziens op een van de bijeenkomsten.