Terugkijken: Webinar – Handvatten voor minimale uitspoeling

Het eerste Groeikracht-webinar is nu terug te kijken.

Op 9 maart van 19:30 tot 20:30 organiseerde Groeikracht haar eerste webinar over nitraatuitspoeling. Voor degenen die het webinar hebben gemist, is deze hieronder terug te kijken. Heb je nog een vraag op basis van het webinar? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina.

Het webinar stond in het teken van het efficiënter benutten van stikstof, zodat de nutriënten in de gewassen terecht komen en niet in het grondwater. Daarbij stond kennisdelen centraal. Matthijs Meijer, manager agronomie en projecten bij Aviko, André van Valen, onderzoeker bij het IRS en Brigitte Kroonen, onderzoeker bij WUR Open Teelten Vredepeel deelden oplossingen rondom nitraatuitspoeling. Het webinar werd gepresenteerd door Huub van der Velden, projectmanager Groeikracht Cosun.

Cadeautje voor Aviko-telers!

Matthijs Meijer mag 100 gratis grondmonsters weggeven die in juni worden gestoken. Online zullen we met kleine groepjes de uitslagen bespreken en krijgen de telers advies. Opgeven kan bij je eigen Aviko accountmanager uiterlijk tot vrijdag 17 maart!

 

Webinar 9 maart

 

Vraag insturen

Heb je nog vragen over het webinar waar je graag een reactie op wil? Stel je vraag hieronder, en dan komt het Groeikracht-team zo snel mogelijk op je vraag terug.

Stel een vraag over het webinar!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.