Terugkijken: Webinar – Handvatten voor minimale uitspoeling

Het eerste Groeikracht-webinar is nu terug te kijken.

Op 9 maart 2023 organiseerde Groeikracht haar eerste webinar over nitraatuitspoeling. Voor degenen die het webinar hebben gemist, is deze hieronder terug te kijken. Heb je nog een vraag op basis van het webinar? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina.

Het webinar stond in het teken van het efficiënter benutten van stikstof, zodat de nutriënten in de gewassen terecht komen en niet in het grondwater. Daarbij stond kennisdelen centraal. Matthijs Meijer, manager agronomie en projecten bij Aviko, André van Valen, onderzoeker bij het IRS en Brigitte Kroonen, onderzoeker bij WUR Open Teelten Vredepeel deelden oplossingen rondom nitraatuitspoeling. Het webinar werd gepresenteerd door Huub van der Velden, projectmanager Groeikracht Cosun.

Liever de aparte presentaties bekijken? Je vindt de presentaties in gedeelten op ons Youtube-kanaal.

Ingestuurde vragen

Tijdens het webinar zijn er een aantal vragen ingestuurd voor de experts om te behandelen. Een gedeelte hiervan deden ze live, maar er waren ook vragen die wat meer uitleg vergden. We hebben deze vragen gebundeld en van een antwoord voorzien.

Het vragendocument kun je hier vinden.

 

Webinar 9 maart

 

Vraag insturen

Heb je nog vragen over het webinar waar je graag een reactie op wil? Stel je vraag hieronder, en dan komt het Groeikracht-team zo snel mogelijk op je vraag terug.

Stel een vraag over het webinar!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.